Moderni apsardzes risinājumi

Home / Bez tēmas / Moderni apsardzes risinājumi

Katru gadu Latvijā tiek veiktas desmitiem tūkstošu zādzību. Pēc statistikas redzams, ka noziedznieki galvenokārt nokļūst dzīvoklī, izlauzot slēdzeni vai arī piemeklējot piemērotu atslēgu, vēl viens izplatīts paņēmiens ir iekļūšana pa logu vai caur ventilācijas atverēm vai arī balkoniem, ne tik bieži viņi liek klāt rupjas durvju uzlaušanas metodes.

Noziedznieku profesionalitāte un arī atjautība jau ar katru dienu pilnveidojas, bet zādzību daudzums sestdienās un svētdienās palielinās. Tālab savam mieram, būtu nepieciešams padomāt par mājas drošību un izpētīt, kādi tad drošības risinājumi tirgū ir pieejami.

Ieskaties piedāvājumā – https://eurocash1.lv/

Mūsdienīgi apsardzes risinājmumi

Vēlaties labāk aizsargāt privātmāju? Šo varētu nodrošināt šādi drošības risinājumi – teritorijas aizsardzība jau ar speciāli apmācītiem cilvēkiem un to sauc – fiziskā apsardze, tehniskās apsardzes izmantošana, inženiertehniskās aizsardzības metodes un vēl kombinēta aizsardzība. Ar ko tie atšķiras viens no otra varēs redzēt zemāk.
Objektu apsargā īpaši sagatavoti dienesti un apsardze – tieši šī apsardzes metode tiek dēvēta kā fiziskā apsardze, pie tam šo var realizēt divos veidos: izmantojot organizācijas, kas tad specializējas īpašumu aizsardzībā, vai arī sameklēt atsevišķu sargu. Kompānijas, kas sneidz fizisko apsardzi, savu darbu īsteno profesionāli kā arī efektīvi, pie tam šādu uzņēmumu speciālisti būs speciāli apmācīti un viņiem ir vajadzīgie aizsargāšanās līdzekļi (munīcija, apģērbs un arī aprīkojums). Šādas aizsardzības organizēšanas darbs būs vienkāršs, taču salīdzinoši dārgs. Lētākais risinājums būs apsargs, ko arī, piemēram, iespējams nolīgt, izmantojot apsardzes firmas.
Savukārt, tehniskā apsardze ir tāda sardze, kurā tiek izmantota signalizācijas uzstādīšana, kur visi signāli nonāk uz apsardzes “pulti”. Svarīgākie rīki objekta aizsardzībai ir īpaši signalizācijas sistēmas sensori. Šīs iekārtas parasti tiek uzliktas pa aizsargājamās teritorijas perimetru un trauksmes gadījumā ziņo dienestam. Turklāt arī tādā gadījumā pastāv 2 varianti, kur viens ir līguma noslēģšana tieši ar kompāniju, kurā speciāli norīkots darbinieks seko situācijai Jūsu majoklī. Otrs variants ir, kad ziņa nokļūst uz īpašnieka telefonu un ziņo par situāciju.
Dzīvokļa apsardze izmantojot inženiertehnikas līdzekļus – šeit tiek lietoti dzelzs režģi, žalūzijas uz logiem, kā arī triecienizturīgs pārklājums. Šī veida risinājums bez šaubām būs izdevīgāks izmaksu ziņā un diezgan labs, bet ugunsgrēka gadījumā varētu būt radies slazds pašam sev, kā arī bieži tas neaiztur laupītājus.
Pats pēdējais veids ir kombinētie drošības risinājumi, šajā gadījumā var būt apvienoti 2 vai arī vairāki drošības risinājumu veidi. Tādā izkārtojumā varēs būt tiešām drošiem par mājokļa aizsardzību.

Ieteikumi apsardzes firmas piemeklēšanā

Pētot apsardzes firmas, nozīmīgs moments ir tieši tas, vai apsardzes uzņēmums būtu gatavs uzņemties finansiālu atbildību. Pēc likuma uzņēmumam jau ir jāatbild par zaudējumiem, kas radās nepareizas pienākumu izpildes vai nepildīšanas rezultātā. Vēl viens nozīmīgs faktors būtu ātrās reaģēšanas dienesta ierašanās laiks. Šim maksimālajam laika periodam būtu jābūt atrunātam līgumā, pretējā gadījumā nebūs iespējams uzstāt uz apsardzes uzņēmuma finansiālo atbildību, ja darbinieki nepaspēs atbraukt laicīgi. Eksperti apliecina, kad vidēji ātrās reaģēšanas komandu atbraukšanas laiks ārpus pilsētas ir desmit līdz piecpadsmit min, pilsētā vēl mazāk, taču to nosaka individuāli. Obligāti izlasiet jebkādas klientu atsauksmes, kas atrodamas tieši par kompāniju, lai varētu saprastu darba gaitu un arī sadarbību ar klientiem. Uzņēmuma darbības profesionālā pieredze, personāla profesionalitāte un to fiziskais stāvoklis, mūsdienīgs aprīkojums arī ir ļoti svarīgs atlases kritērijs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *