Visgardākie kūku veidi

Home / Bez tēmas / Visgardākie kūku veidi

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas ir tas, kas uzreiz ienāk galvā? Droši vien tie būs saldi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes un kūkas. Savukārt, tagad piedāvājumu klāsts ir audzis, un dažādas konditorejas Rīgā kā arī citur Latvijā sāk nodrošināt ne vienīgi pašas uzkodas banketam, bet arī cita veida servisu, kā piemēram, galdu klāšana izbraukumā. Šis serviss tad ir diezgan populārs daudzu klientu vidū, tā kā pašiem rūpēties par ēdienkarti būs laikietilpīgi un neparocīgi. Savukārt tad tiek izveidota personalizēta banketu ēdienkarte, kas tad tiks piemērota Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, turklāt arī vēlāk nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Konditorejas Rīgā piedāvā labas tortes uz pasūtījumu, kā pasūtīt labāko?

Ņemot vērā to, ka tortes pēc pasūtījuma ir ceptas konkrētam pasūtījumam, tomēr, lai neapmulstu pieejamās variācijās, izskatīsim gadījumu, kad konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Kāzās standartā vēlas sūtīt daudzstāvu torti un ar skaistiem rotājumiem. Bet konditorejas Rīgā iesaka skaitīt apmēram divsimt gramu tortes uz cilvēku, tad jau var saprast, cik tad milzīgu pasūtīt torti. Un vēl tortes dizains, vislabāk, ja tomēr ir pielāgots kāzas stilam. Laba ideja ir konditorejas izstrādājumi ar dažnedāžādām garšām. Uz darbu labāk būs tāda veida tortes pēc pasūtījuma, kuras ietver sevī lakoniskumu un nav divdomīgs variants, to pašu var attiecināt uz tortes pildījumu. Turpretim, mazulim svētkos vislabāk ir pasūtīt torti, kura būs spilgta un rotāta ar kādas multfilmas varoņiem. Kaut gan labāk, lai paši konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nav pārak saldi, jo tas nenak par labu bērnu organismam.

Galdu klāšana izbraukumā ir iespēja rīkot banketu jebkur

Banketi šodien ir diezgan ierasta lieta. Un vēl daudzas konditorejas Rīgā un citviet Latvijas teritorijā piedāvā cilvēkiem kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana. Bet pircējiem, tad, kad tiks pārrunāta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte vai produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kur iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Karstās uzkodas banketam būs līdz 100 g uz viesi, taja pat laikā dažādie salāti ir līdz 250 gramiem uz cilvēku. Pamatēdiens, kas būs kombinēts kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi vienam viesim tiek paredzētas līdz 200g, savukārt konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 g. Tādā veidā sanāk līdz 1,5 kg uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *